Gluteeniton Tumma Vuokaleipä

Gluteeniton Tumma Vuokaleipä

AINEKSET

5 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
½ öljyä
2 rkl siirappia
5 dl Virtasalmen ViljatuotteenTummaa gluteenitonta jauhoseosta

VALMISTUS

Liuota hiiva lämpöiseen veteen.
Sekoita joukkoon öljy, suola, (siirappi) ja vähitellen jauhot (seuraile taikinan koostumusta ettei mene liikaa jauhoja).
Vaivaa kunnolla koneella tai käsin.
Kaada taikina paistovuokaan ja kohota 45 min.
Paista 220 – asteessa 45 minuuttia.

Tulosta

Yksi kommentti

  • Hei. Tästä tummasta vuokaleivästä puuttuu öljyn määrä – on vain 1/2 —–tarkoittanette kuitenkin puoli desiä 🙂

    Kiitos mahtavista jauhoistanne – näillä on ilo leipoa!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *