Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri skinkpaj

Glutenfri skinkpaj

Glutenfri skinkpaj

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Portioner

8

st
Tillagningstid

20

minuter

Juicy Gluten Free Ham Pie är perfekt för att servera salt vid soffbordet. Den här läckra pajen är också perfekt till lunch med en sallad.

Ingredienser

  • 125 g mjölkkvarg

  • 120 g mjukt smör

  • 2 tsk bakpulver

  • 1,5 dl Ljus glutenfri mjölblandning från Virtasalmen Viljatuote

  • Fyllning
  • 2 dl grädde av tre lökar

  • 2 ägg

  • 3 msk majsmjöl eller potatismjöl

  • 1 dl riven ost

  • 2 tsk barbecuesås

  • 0,5 tsk pepparblandning

  • 1 rödlök

  • 100 g Paprikapulver

  • 100 g skinkstrimlor

  • 20 g saltgurka

  • några körsbärstomater.

Beredning

  • mjölkkvarg Gå till och kan.
  • Tillsätt de blandade torra ingredienserna och grädda i en smord och mjölad pajform på 21 x 21 cm eller en rund form med lös botten på 20 cm i diameter.
  • Fyllning
  • Blanda grädde, ägg, kryddor och majsmjöl. Häll över basen. Strö över skinkskivor, rödlök, pickles och körsbärstomater. Baka i 200 C i ca 20 minuter.
  • Låt svalna och strö över färsk persilja och körsbärstomater om du vill före servering.

    Den glutenfria skinkpajen är klar att avnjutas. Marika Kaila |Upp till handlederna i deg

2 Kommentarer

  1. Detta är definitivt den bästa basen. Min gäst, som äter en hel del glutenfria produkter, var mycket positiv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.