Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupiirakka
Gluteeniton Kinkkupiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Kinkkupiirakka
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Annokset
8
kplKypsennysaika
20
minuuttiaMehevä Gluteeniton Kinkkupiirakka sopii suolaiseksi tarjoiltavaksi kahvipöytää. Herkullinen piirakka sopii myös lounaaksi salaatin kera.
Ainekset
125 g maitorahkaa
120 g pehmeää voita
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
- Täyte
2 dl kolmen sipulin kermaa
2 kananmunaa
3 rkl maissijauhoja tai perunajauhoja
1 dl juustoraastetta
2 tl grillimaustetta
0,5 tl pippurisekoitusta
1 punasipuli
100 g paprikaa
100 g kinkkusuikaleita
20 g suolakurkkuja
muutama kirsikkatomaatti.
Valmistus
- Nypi maitorahka ja voi.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja leivitä voideltuun ja jauhotettuun 21 x 21 cm piirakkavuokaan tai 20 cm halkaisijaltaan olevaan pyöreään irtopohjavuokaan.
- Täyte
- Sekoita keskenään kerma, munat ja mausteet sekä maissijauho. Ja kaada pohjan päälle. Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, punasipuli, suolakurkku ja kirsikkatomaatit. Paista 200 C n. 20 min.
- Anna jäähtyä ja ennen tarjoilua voit halutessasi ripotella päälle tuoretta persiljaa ja kirsikkatomaatteja. Gluteeniton kinkkupiirakka on valmis nautittavaksi.
Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa
Tässä on ehdottomasti paras pohja. Paljon gluteenittomia tuotteita syönyt vieraani kehui kovasti.
Hienoa! 🙂