Gluteeniton Kinkkupiirakka

Gluteeniton Kinkkupiirakka

AINEKSET

125 g maitorahkaa
120g pehmeää voita
2 tl leivinjauhetta
1½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

TÄYTE
2 dl kolmen sipulin kermaa
2 kananmunaa
3 rkl maissijauhoja tai perunajauhoja
1 dl juustoraastetta
2 tl grillimaustetta
½ tl pippurisekoitusta
1 punasipuli
100g paprikaa
100g kinkkusuikaleita
20g suolakurkkuja
muutama kirsikkatomaatti.

VALMISTUS

Nypi maitorahka ja voi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja leivitä voideltuun ja jauhotettuun 21cm x21cm piirakkavuokaan tai 20cm halk. olevaan pyöreään irtopohjavuokaan.

TÄYTE
Sekoita keskenään kerma, munat ja mausteet sekä maissijauho. Ja kaada pohjan päälle. Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, punasipuli, suolakurkku ja kirsikkatomaatit. Paista 200’c n.20min. Anna jäähtyä ja ennen tarjoilua voit halutessasi ripotella päälle tuoretta persiljaa ja kirsikkatomaatteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *