Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Joulumuorin Herkkukakku
Gluteeniton Joulumuorin Herkkukakku
Resepti julkaistu
Gluteeniton Joulumuorin Herkkukakku
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Gluteeniton Joulumuorin herkkukakku on mausteinen ja mehevä. Maistuu varmasti myös Joulupukille!
Ainekset
5,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1,75 dl sokeria
2 tl soodaa
2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
1,5 tl inkivääriä
2 dl juoksevaa margariinia
2 dl siirappia
3 dl piimää
(1 dl rusinoita)
Valmistus
- Sekoita kaikki hyvin sekaisin ja paista voidellussa ja jauhotetussa 1,8l kahvikakkuvuoassa tai kahdessa pienemmässä 7,5 dl vuoissa.
- Uunin pohjalla ritilän päällä 175 C pienempiä vuokia paistoin 30min, 1,8l vuokaa täytyy paistaa n. 40 min-1 h (kokeile tikulla paistoajan loppupuolella, koska on valmista).
- Jäähdytä kunnolla ennen kuin kumoat kakut.
- Jouluinen gluteeniton Joulumuorin herkkukakku maistuu myös Joulupukille.
Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa