Startsida " Glutenfria recept " Glutenfri kardemummakaka

Glutenfri kardemummakaka

Glutenfri kardemummakaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
4.6 från 25 röster
Portioner

15

st
Tillagningstid

40

Protokoll

Glutenfri kardemummakaka är en traditionell torrkaka med kardemummasmak! Den här mjuka torra kakan bakas med vår nya Glutenfria Durramjölblandning.

Ingredienser

Beredning

  • Söndra äggens konsistens genom att vispa med en trägaffel. Tillsätt det smälta, kylda fettet, sockret och kardemumman. Tillsätt mjölken eller grädden omväxlande med bakpulver-mjölblandningen.
  • Häll degen i en smord och mjölad bakform och grädda i nedre delen av ugnen i 175°C i ca 40 minuter. Låt kakan svalna innan den stjälps upp på ett serveringsfat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.