Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton kardemummakuivakakku

Gluteeniton kardemummakuivakakku

Gluteeniton kardemummakuivakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.5 keskiarvio 33 arvostelijalta
Annokset

15

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Gluteeniton kardemummakuivakakku on perinteinen kuivakakku kardemumman maussa! Tämä pehmeä kuivakakku leivotaan meidän uutuustuotteesta Gluteenittomasta Durrajauhoseoksesta.

Ainekset

Valmistus

  • Riko munien rakenne puuhaarukalla vatkaten. Lisää sulatettu, jäähdytetty rasva, sokeri ja kardemumma. Lisää maito tai kerma vuorotellen leivinjauhe-jauhoseoksen kanssa.
  • Kaada taikina voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ennen kuin kumoat sen tarjoilualustalle.

2 Kommenttia

  1. Bakade kakan för första gången och den gjorde succe bland släkten. Dessutom enkel att baka och går snabbt att röra ihop!

    1. Tack för din feedback! Roligt att höra att kakan blev en succé på alla sätt och vis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.