Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri och vegansk pannkaka

Glutenfri och vegansk pannkaka

Glutenfri och vegansk pannkaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

8

st
Tillagningstid

25

minuter

Glutenfria och veganska pannkakor serveras bäst med glass! Prova det och älska det!

Ingredienser

Beredning

  • Förvärm ugnen till 200°C. Smörj en gjutjärnspanna.
  • Blanda samman linfrömjöl och havredryck. Vispa ner det mjuka smöret och sockret. Rör ner "ägget" från linfröna. Blanda samman mjöl, bakpulver, bikarbonat och salt. Blanda ner de torra ingredienserna i smör-sockerblandningen. Rör slutligen ner chokladchipsen.
  • Bred ut degen på en plåt och grädda i mitten av ugnen (nedre delen) i ca 25 minuter eller tills kakan känns färdiggräddad. Kexet kommer också att sätta sig i pannan efter gräddningen och bli krispigt.


  • Servera den glutenfria och veganska pannkakan med glass eller vispad grädde. Tiina Strandberg |My Berry Forest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.