Grovmalen glutenfri mjölblandning, 500 g

39 kr

Rouheinen mjölblandning är ett glutenfritt och bovetefritt bakmjöl som passar både till salta bakverk och söta godsaker. Mjölmixens "strävhet" kommer från solrosfröna. Ingredienser: rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, mörkt fullkornsmjöl tef, solrosfrön, GMO-fritt majsmjöl, GMO-fritt majsgryn och psyllium.

Se recept som innehåller den här produkten →.

Glutenfri logotyp

FI-004-016

Grovmalen glutenfri mjölblandning är en fiberrik och mångsidig mjölblandning för bakning som, precis som namnet antyder, har mer att tugga på eftersom den innehåller solrosfrön. Den är lämplig för både salta och söta delikatesser. På paketet hittar du instruktioner för semlor, kaffekaka och bakelser. Prova till exempel det läckra receptet på Drottningpaj, som använder Virtasalmis Grovmalen mjölblandning.

Mjölblandningen innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel. Dessutom är alla råvaror GMO-fria.

Känns en 500 g-förpackning för liten? Prova vår Grovmalen glutenfria mjölblandning i 3 kg-förpackning .

Rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, mörkt fullkornsmjöl tef, solrosfrön, GMO-fritt majsmjöl, GMO-fritt majsmjöl och psyllium.

Se även våra andra mjölmixer här

NÄRINGSINNEHÅLL100g
Energi1469 kJ / 351 kcal
Fett,
varav mättat
4,9 g,
0,8 g
Kolhydrater,
varav sockerarter
66,9 g,
1,4 g
Kostfiber6,4 g
Protein8,6 g
Salt< 0,1 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recenseraGrovmalen Glutenfri Mjölblandning, 500 g"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.

Vikt0,53 kg
Dimensioner95 × 53 × 164 mm
Tillverkare

Virtasalmen Viljatuote Oy

Glutenfritt varumärke

FI-004-016



Våra produkter är certifierade av AOECS-Association of European Coeliac Societies (AOECS-Association of European Coeliac Societies) som glutenfria. Du kan hitta en aktuell lista över produkter som har tilldelats den glutenfria märkningen på Coeliac Association. För att kvalificera sig för märkningen krävs en årlig revision av AOECS-standarden för glutenfria livsmedel (AOECS-standard för glutenfria livsmedel).


Viljatuote © 2024 Virtasalmen Oy | Glutenfritt mjöl & mjölblandningar