Naturligt glutenfri majs ger smak åt glutenfria salta och söta delikatesser. I vårt sortiment hittar du ett fint majsmjöl och små majsgryn. Kom ihåg att majsmjöl är torkad, mald majs och inte samma sak som majsstärkelse. Alla Virtasalmis produkter, inklusive majs är fria från GMO!

  • Glutenfritt_majsmjöl__400_g
    1,95 4,88 /kg
  • Glutenfritt_majsmjöl__3_kg
    10,70 3,57 /kg

Mångsidig och välsmakande majs

Majsmjöl är naturligt glutenfritt, vilket gör det idealiskt för personer med celiaki och glutenintolerans. Majsmjöl är en bra fiberkälla som underlättar matsmältningen och ger en känsla av mättnad. Det är också rikt på B-vitaminer, magnesium, fosfor och kalium samt cellskyddande antioxidanter.

Baka, tillaga och storlek med majs

Majsmjöl har en lite söt och jordig smak som passar bra till en mängd olika livsmedel, du kan baka med salt eller sött majsmjöl t.ex. muffins, kakor, tortillas, bröd, soppor och såser.

Klicka här för att komma till vår receptbank med beprövade och testade recept på salta och söta bakverk som innehåller majs.



Våra produkter är certifierade av AOECS-Association of European Coeliac Societies (AOECS-Association of European Coeliac Societies) som glutenfria. Du kan hitta en aktuell lista över produkter som har tilldelats den glutenfria märkningen på Coeliac Association. För att kvalificera sig för märkningen krävs en årlig revision av AOECS-standarden för glutenfria livsmedel (AOECS-standard för glutenfria livsmedel).


Viljatuote © 2024 Virtasalmen Oy | Glutenfritt mjöl & mjölblandningar