Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria Tortilla Dumplings

Glutenfria Tortilla Dumplings

Glutenfria Tortilla Dumplings

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Portioner

7

st

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Tillsätt olja och vatten.
  • Dela upp degen i 7 delar.
  • Lägg mycket mjöl på bakplåtspapperet och rulla mjölet till bollar med en diameter på ca 14 cm.
  • Det är ingen bra idé att göra dem större, eftersom det är svårare att få ner dem i stekpannan.
  • När du har rullat ut den, lägg ett annat bakplåtspapper ovanpå puddingen och vänd puddingen i handflatan, ta försiktigt bort mjölet från puddingen med handen och stek i en het panna utan fett i cirka 2 minuter per sida. Eller om du har en brödpanna, det är det enklaste sättet att överföra den till stekpannan.
  • Men var försiktig, de går lätt sönder
  • Linda in de stekta pannkakorna i folie.
  • Fyll med valfri fyllning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.