Gluteenittomat Tortillalätyt

AINEKSET

3½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl himalajan hienoa suolaa
3/4 dl öljyä
2 dl vettä

TÄYTTEET
salsaa
broileria
salaattia
punasipulia
tomaattia
kurkkua
kastikkeita oman maun mukaan

VALMISTUS

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää öljy ja vesi.
Jaa taikina 7 osaan.
Laita leivinpaperin päälle paljon jauhoja ja kauli jauhoja apuna käyttäen palloista n.14cm halkasijaltaan olevia lättyjä.
Isompia ei kannata tehdä, sillä nämä ovat haastavia saada paistinpannulle.
Kaulittua lätyt laita toinen leivinpaperi lätyn päälle ja käännä lätty kämmenelle, ota jauhoja lätystä varovasti käsin pois ja paista kuumalla pannulla ilman rasvaa n.2 min per puoli.
Tai jos sinulla on leipälapio sillä saat kätevimmin siirrettyä sen paistinpannulle.
Mutta ole varovainen nämä hajoavat helposti
Kääri paistetut lätyt folioon.
Täytä haluamillasi täytteillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *