Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Tortillalätyt
Gluteenittomat Tortillalätyt
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Tortillalätyt
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Annokset
7
kplAinekset
0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 himalajan hienoa suolaa
0,75 dl öljyä
2 dl vettä
- Täytteet
salsaa
broileria
salaattia
punasipulia
tomaattia
kurkkua
kastikkeita oman maun mukaan
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää öljy ja vesi.
- Jaa taikina 7 osaan.
- Laita leivinpaperin päälle paljon jauhoja ja kauli jauhoja apuna käyttäen palloista n. 14 cm halkasijaltaan olevia lättyjä.
- Isompia ei kannata tehdä, sillä nämä ovat haastavia saada paistinpannulle.
- Kaulittua lätyt laita toinen leivinpaperi lätyn päälle ja käännä lätty kämmenelle, ota jauhoja lätystä varovasti käsin pois ja paista kuumalla pannulla ilman rasvaa n. 2 min per puoli. Tai jos sinulla on leipälapio sillä saat kätevimmin siirrettyä sen paistinpannulle.
- Mutta ole varovainen nämä hajoavat helposti
- Kääri paistetut lätyt folioon.
- Täytä haluamillasi täytteillä.