Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria Tortilla Dumplings
Glutenfria Tortilla Dumplings
Publicerad på
Glutenfria Tortilla Dumplings
Recept av Marika Kaila
Portioner
7
stIngredienser
1 fint Himalayasalt
0,75 dl olja
2 dl vatten
- Fyllningen
salsa
broiler
sallad
rödlök
Tomater
gurka
såser enligt din smak
Beredning
- Blanda ihop de torra ingredienserna.
- Tillsätt olja och vatten.
- Dela upp degen i 7 delar.
- Lägg mycket mjöl på bakplåtspapperet och rulla mjölet till bollar med en diameter på ca 14 cm.
- Det är ingen bra idé att göra dem större, eftersom det är svårare att få ner dem i stekpannan.
- När du har rullat ut den, lägg ett annat bakplåtspapper ovanpå puddingen och vänd puddingen i handflatan, ta försiktigt bort mjölet från puddingen med handen och stek i en het panna utan fett i cirka 2 minuter per sida. Eller om du har en brödpanna, det är det enklaste sättet att överföra den till stekpannan.
- Men var försiktig, de går lätt sönder
- Linda in de stekta pannkakorna i folie.
- Fyll med valfri fyllning.