Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria pannkakor med spenat

Glutenfria spenatfrallor

Glutenfria spenatfrallor

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster

Smakrika glutenfria spenatpannkakor är en utsökt lunch eller middag! Prova svampbiffen till pannkakorna eller fyll på efter egen smak!

Ingredienser

  • Beignets av räv
  • 2,75 dl mjölk

  • 1 ägg

  • 1,5 dl Glutenfri Mjölblanding för Plättar

  • 1 tsk salt

  • 60-70 g spenat

  • Fyllning
  • 1 tlk gräddfil

  • 1 tlk keso

  • 1 liten rödlök

  • salt

  • timjan

  • Rosmarin

  • svartpeppar

  • champinjoner (200-400 g beroende på hur mycket fyllning du vill ha)

  • spenat (60-80 g)

  • samma kryddor

Beredning

  • Mixa mjölk, ägg och spenat med en mixer eller stavmixer till en fin grön vätska. Tillsätt mjöl och salt och mixa till en jämn smet. Låt svälla i ca 10 minuter. Stek flätorna med olja. Rör om degen innan du tar en ny sats.
  • Hacka löken i små bitar. gräddfil Blanda strösocker, kryddor och lök tillsammans. Smaka av och krydda efter din smak! Hacka svampen och stek den i en stekpanna. När svampen nästan är klar, tillsätt spenaten i pannan. Krydda med samma kryddor som i fyllningen.
  • gräddfilLägg färskostfyllningen och champinjongratängen mellan flätorna. Njut av de glutenfria spenatpannkakorna även till middag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.