Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri baguette

Glutenfri baguette

Glutenfri baguette

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

2-3

baguette
Tillagningstid

25

minuter

Glutenfria baguetter är lika enkla att göra som frallor. För bästa bakresultat, använd ett baguetteskal.
Prova också fyllda baguetter, "subs". Skär en friterad baguette på mitten och fyll den med ost, friterad kyckling, sallad, oliver, gurka och vitlökssås.

Ingredienser

Beredning

  • Värm vattnet till +42°C och vispa i torrjästen. Tillsätt socker, salt, olja, flingor och mjöl och knåda väl. Häll upp degen på bordet och låt den vila i ca 5 minuter. Dela degen i 2-3 delar och rulla ut till baguetter. Lägg baguetterna på ett bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper ovanpå. Täck över och låt jäsa i 20-30 min. Baka i 200°C i ca 25 min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.