Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria muffins med pumpa och choklad

Glutenfria muffins med pumpa och choklad

Glutenfria muffins med pumpa och choklad

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Hälsosammare glutenfria pumpa-chokladmuffins är enkla att göra och ännu enklare att njuta av!

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ihop lönnsirap, kokossocker, ägg, jordnötssmör och vaniljextrakt. Tillsätt pumpapurén och rör om. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och kryddor i en annan skål. Tillsätt hälften av mjölet och mandelmjölken till degen och blanda. Tillsätt resten av mjölet och mjölken och blanda. Rör i chokladchipsen.
  • Skeda upp i muffinsformar (ca 3/4 fulla). Baka i 180°C i ca 15 minuter. Du kan använda en tandpetare för att testa om kakan är klar.


  • Glutenfria pumpa-chokladmuffins är redo att ätas. Selma Mönkäre |FitFoodieSelma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.