Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit

Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit

Terveellisemmät gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit on helppo valmistaa ja vielä helpompi herkutella!

AINEKSET

1 ½ dl vaahterasiirappia
1 dl kookossokeria
3 kananmunaa
1 dl maapähkinävoita
2 tl vaniljauutetta
2 ½ dl kurpitsapyreetä
2 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
2 tl pumpkin spice
1 ½ tl kanelia
½ tl kardemummaa
1 dl mantelimaitoa
100 g tummasuklaahippuja

VALMISTUS

Sekoita vaahterasiirappi, kookosokeri, kananmunat, maapähkinävoi ja vaniljauute keskenään. Lisää joukkoon kurpitsapyree ja sekoita. Toisessa kulhossa sekoita jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja mausteet keskenään. Lisää puolet jauhoista ja mantelimaidosta taikinan joukkoon ja sekoita. Lisää loput jauhot ja maito ja sekoita. Kääntele joukkoon suklaahiput.

Lusikoi muffinssivuokiin (noin 3/4 täyteen). Paista 180 asteessa noin 15 minuuttia. Voit testata kypsyyden hammastikulla.

Selma Mönkäre | FitFoodieSelma

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *