Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit
Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit
Resepti julkaistu
Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
15
minuuttiaTerveellisemmät gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit on helppo valmistaa ja vielä helpompi herkutella!
Ainekset
1,5 dl vaahterasiirappia
1 dl kookossokeria
3 kananmunaa
1 dl maapähkinävoita
2 tl vaniljauutetta
2,5 dl kurpitsapyreetä
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
2 tl pumpkin spice
1,5 tl kanelia
0,5 tl kardemummaa
1 dl mantelimaitoa
100 g tummasuklaahippuja
Valmistus
- Sekoita vaahterasiirappi, kookosokeri, kananmunat, maapähkinävoi ja vaniljauute keskenään. Lisää joukkoon kurpitsapyree ja sekoita. Toisessa kulhossa sekoita jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja mausteet keskenään. Lisää puolet jauhoista ja mantelimaidosta taikinan joukkoon ja sekoita. Lisää loput jauhot ja maito ja sekoita. Kääntele joukkoon suklaahiput.
- Lusikoi muffinssivuokiin (noin 3/4 täyteen). Paista 180 asteessa noin 15 minuuttia. Voit testata kypsyyden hammastikulla.
- Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit ovat valmiit herkuteltaviksi.
Selma Mönkäre | FitFoodieSelma