Gluteeniton uunipuuro

Gluteeniton uunipuuro

Gluteeniton uunipuuro syntyy parhaiten Gluteenittomilla Kaurasuurimoillamme! Viimeistele annos esimerkiksi tummalla suklaalla ja vadelmilla tai mustikoilla ja pellava rouheella.

AINEKSET

1 l gluteenitonta kaurajuomaa (tai muuta kasvijuomaa/maitoa)
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Kaurasuurimoita
1 tl suolaa
nokare voita vuoan voiteluun ja pohjalle

VALMISTUS

Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Voitele vuoka. Mittaa neste, suola sekä suurimot. Hauduta uunissa 2-3 tuntia. Sekoita pari kertaa kypsennyksen aikana. Puuro paksunee vielä hieman jäähtyessään.

Uunipuuro maistuu herkulliselta vielä seuraavanakin päivänä! Laita yli jäänyt puuro ilmatiiviiseen astiaan ja aseta jääkaappiin. Lisää loraus kaurajuomaa tai maitoa ennen mikroon laittamista ja lämmitä. Älä käytä suurinta tehoa, jotta puuro lämpiäisi tasaisesti!

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *