Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria kaneläss

Glutenfria kaneläss

Glutenfria kaneläss

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

10

minuter

Glutenfria kaneläss är ett enkelt och traditionellt bakverk till kaffe och fest. Glutenfritt rismjöl från Virtasalmen Viljatuote ger textur till kakorna.

Ingredienser

Beredning

  • Vispa smör och socker till ett skummigt skum.
  • Tillsätt äggen ett i taget.
  • Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem till skummet under omrörning för hand.
  • Lägg smeten i en spritspåse och använd en stjärnformad tyll (spetsen på spritspåsen) för att forma S-formade kakor.
  • Baka i 200 grader i ca 10 minuter.
  • Glutenfria kaneläss är ett välsmakande tillskott på kaffebordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.