Gluteenittomat Kaneliässät

Gluteenittomat Kaneliässät

Kaneliässät on helppo ja perinteinen herkku kahvipöytään ja juhliin. Virtasalmen Viljatuotteen gluteeniton riisijauho tuo rakennetta kekseihin.

AINEKSET

120 g voita/margariinia
180g ( n. 2 dl ) sokeria
3 munaa
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl ksantaania
200g ( n. 3 dl ) Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
150g ( n. 2 dl ) Virtasalmen Viljatuotteen Hienoa Gluteenitonta Riisijauhoa

VALMISTUS

Voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekoittamalla käsin vaahtoon.
Laita pursotin pussiin ha muotoile pellille tähti tyllalla (pursottimen kärki) S:n muotoisia keksejä.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
© Satu Urasto

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *