Gluteenittomat Myslinapit

Nämä Virtasalmen Viljatuotteen Mustikkamyslistä tehdyt napit on helppo välipala vaikka automatkalle.
9 kpl

AINEKSET

3 dl Virtasalmen viljatuotteen Gluteenitonta Mustikkamysliä
2 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
1 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pellavarouhetta
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
1/2 dl maitoa
1/2 dl tummaa siirappia
50 g valkosuklaata

VALMISTUS

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Sekoita keskenään mysli, tattarirouhe, pellavarouhe, suola ja vaniljasokeri.
Lisää seokseen maitp ja tumma siirappi.
Painele mysliseosta silikonisen muffinssivuonan koloihin.
Voit myös käyttää isompaa muffinsivuokaa, jolloin nappeja tulee vähemmän tai ne ovat ohuempia.
Taikinan voi myös taputella suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan ja leikata paloiksi.
Paista myslinappeja 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä.
Irroita vähän jäähtyneet napit vuoistaan ja leikkaa tarvittaessa.
Sulata suklaa ja kasta pohja suklaaseen.
Anna jähmettyä leivinpaperin päällä.
Säilytä viileässä.
© Outi Vartiainen

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *