Gluteenittomat Cup Caket

7-8kpl
Söpöt cup caket Virtasalmen Viljatuotteen vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

AINEKSET

PERUSOHJE:
75 g (maidotonta) margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
(½ ml suolaa)
1 dl vettä

ANANAS:
korvaa vesi 1 dl:llä ananastuoremehua, lisää taikinaan lopuksi ½ prk ananasmurskaa.
Kokeile ananasmuffineja myös mehevänä kuivakakkuna.
Paistaminen silloin pienessärengasvuoassa noin 35 minuuttia.

APPELSIINI–SUKLAA:
korvaa vesi 1 dl:llä appelsiinituoremehua ja lisää taikinaan 2 rkl kaakaojauhetta ja 2–3 rkl appelsiinimarmeladia
(tarkista valmistus-aineiden sopivuus).

MOKKA:
korvaa vesi 1 dl:llä kahvia ja lisää taikinaan 1 tl jauhettua kardemummaa.

KUORRUTUS: (yhteen annokseen)
75 g (maidotonta) margariinia
1 dl tomusokeria
1 keltuainen
2 tl vaniljasokeria
karamelliväriä

VALMISTUS

PERUSOHJE
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.
Lisää kananmuna ja sekoita hyvin.
Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä nesteen kanssa.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

KUORRUTUS
Mittaa ainekset kulhoon ja vispaa kuohkeaksi vaahdoksi.
Pursota vaahto jäähtyneiden muffinien päälle ja koristele ruokailijoille sopivin koristein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *