Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria och veganska plättar

Glutenfria och veganska plättar

Glutenfria och veganska plättar

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

8

ransoner

Tillred glutenfria och veganska plättar med vår glutenfria plättmjölsblandning! Du behöver inte många ingredienser för detta!

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ingredienserna till plättsmeten med en visp tills de är jämna. Smeten ska vara mycket flytande.
  • Hetta upp en liten mängd olja i en stekpanna (en non-stick stekpanna är bäst). Lyft pannan från spisen och häll ca 0,75 dl av pannkakssmeten per plätt, vänd på pannan för att få runda plättar. Det är en bra idé att lyfta pannan från plattan så att smeten inte fastnar i pannans botten direkt och så att du kan vända pannan bättre.
  • Vänd plätten när kanterna ser stekta ut och är lätt böjda uppåt. Låt den andra sidan av plätten stekas i ett par minuter.
  • Vispa havredrycken och fyll plättarna med visp och bär. Rulla ihop de glutenfria och veganska plättarna och servera varma med glass.

    Tiina Strandberg | My Berry Forest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.