Gluteenittomat ja vegaaniset letut

Gluteenittomat ja vegaaniset letut

Valmista gluteenittomat ja vegaaniset letut Gluteenittomasta Lettujauhoseoksestamme! Tähän et montaa raaka-ainetta tarvitse!

AINEKSET

2 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta
5 dl kaurajuomaa tai muuta kasvipohjaista maitojuomaa
½ tl suolaa
n.1 rkl öljyä paistamiseen

VALMISTUS

Sekoita lettutaikinan ainekset vispilällä sileäksi. Taikinan kuuluu olla hyvin nestemäistä.
Lämmitä pieni määrä öljyä pannussa (non stick -pannu on paras vaihtoehto). Nosta pannu pois levyltä ja kaada pannulle n.0,75 dl lettutaikinaa per lettu pannua käännellen, jotta saat letusta pyöreän. Lettupannu kannattaa nostaa levyltä, jotta se ei tartu pannunpohjaan kiinni heti ja saat käänneltyä pannua paremmin.

Käännä lettu, kun reunat näyttävät kypsiltä ja taipuvat hieman ylöspäin. Anna letun paistua vielä toiselta puolelta parin minuutin ajan.

Vaahdota kauravispi ja täytä letut vaahdolla ja marjoilla. Kääri letut rullaksi ja tarjoile lämpimänä jäätelön kanssa.

Tiina Strandberg | My Berry Forest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *