Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria chokladkakor med banan

Glutenfria chokladkakor med banan

Glutenfria chokladkakor med banan

Recept av Marika Kaila
5.0 från 2 röster

Ingredienser

Beredning

  • Blanda de torra ingredienserna, det kylda smöret, kärnmjölken, sirapen och bananen väl.
  • Tillsätt slutligen chokladbitarna.
  • Du kan grädda dessa i antingen smorda och mjölade bakformar med en gräddningstid på 175'c i cirka 20 minuter.
  • Eller i en 1,8 l kaffekakform med en gräddningstid på 175'c i ca 50 min-1 tim (eller tills den är färdig).
  • Gräddningstiderna är alltid ugnsspecifika.

2 Kommentarer

  1. För en tid sedan hade jag skrivit ner det här receptet för mig själv. Nu hittade jag det i en recepthäfte och gjorde en tårta. kaka Den blev jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.