AINEKSET
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
3½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl fariinisokeria
4 tl aitoa vaniljasokeria
2 tl soodaa
200g voisulaa
3½ dl piimää
1 dl siirappia
1 banaani (muussattuna)
80g esim. 79% suklaata muruina (esim. Dammenbergin criolloa)
VALMISTUS
Sekoita hyvin kuivat aineet, jäähdytetty voisula, piimä, siirappi ja banaani keskenään.
Lisää lopuski suklaamurut.
Voit paistaa nämä joko voidelluissa ja jauhotetuissa leivosmuoteissa jolloin paistoaika on 175’c n.20min.
Tai 1,8l kahvikakkuvuoassa jolloin paistoaika on 175’c n.50min-1h (tai kunnes kypsää).
Paistoajat ovat aina uunikohtaisia.