Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Banaani-suklaaleivokset
Gluteenittomat Banaani-suklaaleivokset
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Banaani-suklaaleivokset
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Ainekset
3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl fariinisokeria
4 tl aitoa vaniljasokeria
2 tl soodaa
200 g voisulaa
3,5 dl piimää
1 dl siirappia
1 banaani (muussattuna)
80 g esim. 79% suklaata muruina (esim. Dammenbergin criolloa)
Valmistus
- Sekoita hyvin kuivat aineet, jäähdytetty voisula, piimä, siirappi ja banaani keskenään.
- Lisää lopuksi suklaamurut.
- Voit paistaa nämä joko voidelluissa ja jauhotetuissa leivosmuoteissa jolloin paistoaika on 175’c n. 20min.
- Tai 1,8l kahvikakkuvuoassa jolloin paistoaika on 175’c n. 50min-1h (tai kunnes kypsää).
- Paistoajat ovat aina uunikohtaisia.
Joskus aikoja sitten olin kirjoittanut itselleni tämän reseptin muistiin. Nyt löysin sen reseptivihkosta ja tein kakun. Tuli hyvä kakku!
Hieno kuulla 🙂 t. Matti – Viljatuote