Gluteeniton Suolainen Pannukakku

AINEKSET

KUULLOTA
1 pieni punasipuli
½ punaista paprikaa
pala voita

TAIKINA
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
2 tl leivinjauhetta
1½ tl suolaa
3 kananmunaa
8dl maitoa
70g voisulaa
200g raejuustoa
100g kinkkusuikaleita

KERMAVIILIKASTIKE
1 prk. (200g) kermaviiliä
kourallinen silputtua persiljaa
pala silputtua paprikaa
myllystä musta pippuria
myllystä suolaa

VALMISTUS

KUULLOTA
Pilko sipuli ja paprika pieneksi silpuksi.
Kuullota pannulla voissa.

TAIKINA
Sekoita kuivat aineet keskenään
Lisää kananmunat, jäähtynyt voisula ja maitoa 2dl kerralla ja välillä hyvä sekoitus (näin vältät paakut)
Lisää jaejuusto, kinkkusuikaleet sekä kuullotetut sipulit ja paprikat ja sekoita hyvin
Paista 225’c n.25min

KERMAKASTIKE
Sekoita kaikki keskenään
Nauti pannukakun päällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *