Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Suolainen Pannukakku
Gluteeniton Suolainen Pannukakku
Resepti julkaistu
Gluteeniton Suolainen Pannukakku
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Kypsennysaika
25
minuuttiaAinekset
- Kuullota
1 pieni punasipuli
0,5 punaista paprikaa
pala voita
- Taikina
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1,5 tl suolaa
3 kananmunaa
8 dl maitoa
70 g voisulaa
200 g raejuustoa
100 g kinkkusuikaleita
- Kermaviilikastike
1 prk (200g) kermaviiliä
kourallinen silputtua persiljaa
pala silputtua paprikaa
myllystä musta pippuria
myllystä suolaa
Valmistus
- Kuullota
- Pilko sipuli ja paprika pieneksi silpuksi.
- Kuullota pannulla voissa.
- Taikina
- Sekoita kuivat aineet keskenään
- Lisää kananmunat, jäähtynyt voisula ja maitoa 2dl kerralla ja välillä hyvä sekoitus (näin vältät paakut)
- Lisää raejuusto, kinkkusuikaleet sekä kuullotetut sipulit ja paprikat ja sekoita hyvin
- Paista 225’c n. 25min
- Kermakastike
- Sekoita kaikki keskenään
- Nauti pannukakun päällä