Gluteeniton Runebergintorttu

Gluteeniton Runebergintorttu

AINEKSET

2 kananmunaa
2 dl fariinisokeria
4tl aitoa vaniljasokeria
150g vaniljajugurttia
5 rkl vaniljakreemijauhetta (milletti)
3 tl vanilja-aromia
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
2dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2tl leivinjauhetta
1 dl öljy
1½ dl kermaa

PÄÄLLE
vadelmahilloa
tomusokeria
vettä

VALMISTUS

Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi kananmunat ja sokerit.
Lisää vaniljajugurtti, vaniljakreemijauhe sekä vanilja-aromi ja sekoita.
Lisää kuivat aineet, öljy sekä kerma ja sekoita hyvin.
Kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halk. olevaan vuokaan.
Paista 200’c 30-35 min (uunista riippuen).

PÄÄLLE
Anna tortun jäähtyä ja laita reilusti hilloa keskelle.
Tee tomusokerista ja vedestä paksu tahna ja pursota hillon ympärille.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *