Gluteeniton Runebergintorttu

Gluteeniton Runebergintorttu

AINEKSET

2 kananmunaa
2 dl fariinisokeria
4tl aitoa vaniljasokeria
150g vaniljajugurttia
5 rkl vaniljakreemijauhetta (milletti)
3 tl vanilja-aromia
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
2dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2tl leivinjauhetta
1 dl öljy
1½ dl kermaa

PÄÄLLE
vadelmahilloa
tomusokeria
vettä

VALMISTUS

Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi kananmunat ja sokerit.
Lisää vaniljajugurtti, vaniljakreemijauhe sekä vanilja-aromi ja sekoita.
Lisää kuivat aineet, öljy sekä kerma ja sekoita hyvin.
Kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halk. olevaan vuokaan.
Paista 200’c 30-35 min (uunista riippuen).

PÄÄLLE
Anna tortun jäähtyä ja laita reilusti hilloa keskelle.
Tee tomusokerista ja vedestä paksu tahna ja pursota hillon ympärille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *