Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri & vegansk bärpaj

Glutenfri & vegansk bärpaj

Glutenfri & vegansk bärpaj

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

35

minuter

Glutenfri och vegansk bärpaj är det perfekta sättet att tömma frysen på! Använd vilka bär som helst som du har i frysen!

Ingredienser

Beredning

  • Värm ugnen till 200°C och smörj pajformen.
  • Blanda de torra ingredienserna. Vänd ner kokosoljan. tsk Tillsätt vatten 1 i taget för att få en fast deg.
  • Tryck ut degen i botten av den smorda formen och förgrädda i 10 minuter.
  • kvargBlanda under tiden den mjölkfria " ", socker och vaniljsocker.
  • kvargHäll " " på en färdigskuren botten och strö över bär.
  • Grädda i ugnen i 25 minuter och låt pajen svalna väl.

    Fyllningen stelnar när den är kall. Tiina Strandberg |My Berry Forest 

Tips

  • Förvara den glutenfria och veganska bärpajen väl övertäckt i kylen. Pajbotten stelnar i kylan, så ta ut pajen ca 30 minuter före servering.
  • Se bakningsvideon här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.