Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri Pizza Pie med skinka

Glutenfri pizzapaj med skinka

Glutenfri pizzapaj med skinka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

25

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Riv den rivna ost som behövs till botten och fyllning.
  • mjölkkvargBlanda, riven ost och ägg.
  • Tillsätt mjölblandningen tillsammans med bakpulvret. Blanda väl.
  • Sprid ut degen på ett bakplåtspapper i ett jämnt lager.
  • Grädda bottnen i fem minuter i 200 °C varm ugn.
  • Fyllning
  • Skala och hacka löken, tärna paprikan och hacka skinkan.
  • Fräs lök och paprika i en stekpanna med en skvätt olja.
  • Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och bred ut den över bottnen.
  • Baka i en 200 °C varm ugn i 25-30 minuter.

2 Kommentarer

  1. Kan man använda creme fraiche istället för den där ostmassan, eller ändrar det konsistensen på degen?

    1. Hej Ani,

      Du kan byta ut grädden mot creme fraiche, som är ett lite fetare alternativ. Du kan behöva justera mjölmängden lite eftersom produkterna har olika textur/beståndsdelar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.