Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka

VALMISTUS

POHJA
1 tlk maitorahkaa 
100 g juustoraastetta
2 kananmunaa
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Rouheista Jauhoseosta tai Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta 
1 tl leivinjauhetta

TÄYTE
300 g kinkkusuikaleita
300 g juustoraastetta
1 paprika
1 sipuli
2 kananmunaa
2 dl kermaa
tilkka öljyä kuullotukseen

VALMISTUS

POHJA
Raasta pohjaan ja täytteeseen tarvittava juustoraaste.
Yhdistä maitorahka, juustoraaste ja kananmunat.
Lisää joukkoon jauhoseos, johon on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita hyvin.
Levitä taikina leivonpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
Paista pohjaa viisi minuuttia 200-asteisessa uunissa.

TÄYTE
Kuori ja hienonna sipuli ja kuutioi paprika ja suikaloi kinkku.
Kuullota sipuli ja paprika pannulla tilkassa öljyä.
Sekoita täytteen ainesosat keskenään ja levitä pohjan päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *