Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka
Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
25
minuuttiaAinekset
- Pohja
1 tlk maitorahkaa
100 g juustoraastetta
2 kananmunaa
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Rouheista Jauhoseosta tai Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
- Täyte
300 g kinkkusuikaleita
300 g juustoraastetta
1 paprika
1 sipuli
2 kananmunaa
2 dl kermaa
tilkka öljyä kuullotukseen
Valmistus
- Pohja
- Raasta pohjaan ja täytteeseen tarvittava juustoraaste.
- Yhdistä maitorahka, juustoraaste ja kananmunat.
- Lisää joukkoon jauhoseos, johon on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita hyvin.
- Levitä taikina leivonpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
- Paista pohjaa viisi minuuttia 200-asteisessa uunissa.
- Täyte
- Kuori ja hienonna sipuli ja kuutioi paprika ja suikaloi kinkku.
- Kuullota sipuli ja paprika pannulla tilkassa öljyä.
- Sekoita täytteen ainesosat keskenään ja levitä pohjan päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.