Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka
Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka
Julkaistu
Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
25
minuuttiaAinekset
- Pohja
1 tlk maitorahkaa
100 g juustoraastetta
2 kananmunaa
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Rouheista Jauhoseosta tai Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
- Täyte
300 g kinkkusuikaleita
300 g juustoraastetta
1 paprika
1 sipuli
2 kananmunaa
2 dl kermaa
tilkka öljyä kuullotukseen
Valmistus
- Pohja
- Raasta pohjaan ja täytteeseen tarvittava juustoraaste.
- Yhdistä maitorahka, juustoraaste ja kananmunat.
- Lisää joukkoon jauhoseos, johon on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita hyvin.
- Levitä taikina leivonpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
- Paista pohjaa viisi minuuttia 200-asteisessa uunissa.
- Täyte
- Kuori ja hienonna sipuli ja kuutioi paprika ja suikaloi kinkku.
- Kuullota sipuli ja paprika pannulla tilkassa öljyä.
- Sekoita täytteen ainesosat keskenään ja levitä pohjan päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.
Voiko tuon rahkan sijasta käyttää creme fraichea, vai muuttuuko taikinan koostumus
Hei Ani,
Rahkan voi korvata creme fraichella, joka on vähän rasvaisempi vaihtoehto. Jauhojen määrää voi joutua vähän säätämään kun tuotteilla on erilainen rakenne / koostumus.