Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka

Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka

Gluteeniton Kinkkupizzapiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

25

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Raasta pohjaan ja täytteeseen tarvittava juustoraaste.
  • Yhdistä maitorahka, juustoraaste ja kananmunat.
  • Lisää joukkoon jauhoseos, johon on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita hyvin.
  • Levitä taikina leivonpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
  • Paista pohjaa viisi minuuttia 200-asteisessa uunissa.
  • Täyte
  • Kuori ja hienonna sipuli ja kuutioi paprika ja suikaloi kinkku.
  • Kuullota sipuli ja paprika pannulla tilkassa öljyä.
  • Sekoita täytteen ainesosat keskenään ja levitä pohjan päälle.
  • Paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.

2 Kommenttia

  1. Voiko tuon rahkan sijasta käyttää creme fraichea, vai muuttuuko taikinan koostumus

    1. Hei Ani,

      Rahkan voi korvata creme fraichella, joka on vähän rasvaisempi vaihtoehto. Jauhojen määrää voi joutua vähän säätämään kun tuotteilla on erilainen rakenne / koostumus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.