Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri Pizza Pie med skinka

Glutenfri pizzapaj med skinka

Glutenfri pizzapaj med skinka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

bakplåt
Tillagningstid

25

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Riv den rivna ost som behövs till botten och fyllning.
  • mjölkkvargBlanda, riven ost och ägg.
  • Tillsätt mjölblandningen tillsammans med bakpulvret. Blanda väl.
  • Sprid ut degen på ett bakplåtspapper i ett jämnt lager.
  • Grädda bottnen i fem minuter i 200 °C varm ugn.
  • Fyllning
  • Skala och hacka löken, tärna paprikan och hacka skinkan.
  • Fräs lök och paprika i en stekpanna med en skvätt olja.
  • Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och bred ut den över bottnen.
  • Baka i en 200 °C varm ugn i 25-30 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.