Första sidan » Glutenfria recept » Glutenfri Yoghurtkaka

Glutenfri yoghurtkaka

Glutenfri yoghurtkaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

1

timme 

Glutenfri yoghurtkaka är enkel och god att servera vid soffbordet. Du kan göra tårtan festlig genom att dekorera den med strösocker innan servering. Se en enkel receptvideo här .

Ingredienser

Beredning

  • Blanda alla ingredienser i en skål (vispa inte).
  • Lägg degen i en smord och mjölad (t.ex. mörkt rismjöl) form.
  • kaka Baka i 175 grader i ca 1 timme.
  • kaka Stjälp upp på en tallrik först när den har svalnat en stund.
  • Dekorera den glutenfria yoghurtkakan med florsocker om du vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.