Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Jogurttikakku
Gluteeniton Jogurttikakku
Resepti julkaistu
Gluteeniton Jogurttikakku
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
1
tuntiGluteeniton Jogurttikakku on helppo ja herkullinen tarjottava kahvipöytään. Saat kakkuun juhlavuutta koristelemalla sen tomusokerilla ennen tarjoamista. Katso helppo reseptivideo täältä.
Ainekset
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Täysjyväriisijauhoa
3 dl sokeria
2 dl maustamatonta jogurttia
200 g sulatettua voita
2 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasooda
Valmistus
- Sekoita kaikki ainesosat keskenään kulhossa (älä vatkaa).
- Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun (esim. tumma riisijauho) vuokaan.
- Paista kakku 175 asteessa noin 1 tunti.
- Kumoa kakku lautaselle vasta jonkin aikaa jäähtyneenä.
- Koristele gluteeniton jogurttikakku halutessasi tomusokerilla