Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Puhti-Pizza
Gluteeniton Puhti-Pizza
Resepti julkaistu
Gluteeniton Puhti-Pizza
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Annokset
3
isoa pizzaaKypsennysaika
10
minuuttiaGluteeniton Puhti-pizza saa puhtinsa Viljatuotteen Härkäpapujauhoseoksesta. Jauhoseos on runsaskuituinen ja sisältää rutkasti proteiinia. Ohjeesta tulee 3 isoa pizzaa.
Ainekset
- Pohja
3 dl vettä
2 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
5 rkl öljyä
4,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
- Päälle
tomaattipyrettä
juustoraastetta
pepperonia
kinkkua
paahettuja paprikasuikaleita
Valmistus
- Sekoita vesi, kuivahiiva, suola, öljy ja psylliumi.
- Sekoita hyvin ja anna psylliumin turvota hetki.
- Lisää jauhot.
- Anna kohota 30 min ja laita samalla uuni päälle 250 asteeseen ja pelkkä pelti uuniin lämpiään.
- Leivo pizzoiksi leivinpaperin päälle.
- Täytä haluamillasi täytteillä.
- Vedä kuumalle pannulle pizzat leivinpapereineen.
- Paista 250 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsää.
- Gluteeniton Puhti-pizza on valmis herkuteltavaksi hieman jäähdyttyään.
Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa