Gluteeniton Pizza

Gluteeniton Puhti-Pizza

Gluteeniton Puhti-pizza saa puhtinsa Viljatuotteen Härkäpapujauhoseoksesta. Jauhoseos on runsaskuituinen ja sisältää rutkasti proteiinia. Ohjeesta tulee 3 isoa pizzaa.

AINEKSET

POHJA
3 dl vettä
2 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
5 rkl öljyä
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
4¾ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta

PÄÄLLE
tomaattipyrettä
juustoraastetta
pepperonia
kinkkua
paahettuja paprikasuikaleita

VALMISTUS

Sekoita vesi, kuivahiiva, suola, öljy ja psylliumi.
Sekoita hyvin ja anna psylliumin turvota hetki.
Lisää jauhot.
Anna kohota 30 min ja laita samalla uuni päälle 250 asteeseen ja pelkkä pelti uuniin lämpiään.
Leivo pizzoiksi leivinpaperin päälle.

Täytä haluamillasi täytteillä.
Vedä kuumalle pannulle pizzat leivinpapereineen.
Paista 250 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsää.

Gluteeniton Puhti-pizza on valmis herkuteltavaksi hieman jäähdyttyään.

Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *