Gluteenittomat kauraleipäset

Gluteenittomat Kauraleipäset

AINEKSET

5 dl vettä (+42’c)
1 pss. kuivahiivaa
2 tl suolaa
3/4 dl öljyä
2 rkl siirappia
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Kauraleseitä
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta

LÄMPÖSET VOILEIVÄT
margariiniä
paistettua kananmunaa
aito cheddar chiliä siivuina (Jukolan Juuston)

AVOCADOLEVITE (kahteen leipään)
1 avocado
tilkka sitruunanmehua
myllystä mustapippuria
myllystä suolaa
4 kirsikkatomaattia
pala punasipulia

KYLMÄT VOILEIVÄT
kalkkunan leikettä
purjoa
paprikaa
suolakurkkua
kirsikkatomaattia
salaattia
mozzarellajuustoraastetta
persiljaa

VALMISTUS

Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
Levitä taikina uunipeltille leivinpaperin päälle jauhoja apuna käyttäen.
Laita lavuaariin kuumaa vettä ja nosta pelti siihen pääle ja kohota 45min.
Voitele halutessasi pinta vedellä ja ripottele kaurahiutaleita ja leseitä pinnalle.
Paista 225’c n.20min tai kunnes kypsää.
Anna jäähtyä ja täytä haluamillasi täytteillä ja nauti.

LÄMPIMÄT VOILEIVÄT
Paista kananmunalätyt.
Levitä margariiniä leivälle ja laita kananmunalätty päälle.
Leikkaa siivuja juustosta ja laita uuniin 200’c 10min.

AVOCADOLEVITE
Pilko kirsikkatomaatit ja sipuli pieneksi paloiksi, muussaa avocado haarukalla ja sekoita kaikki keskenään.
Laita reilusti avocadolevitettä päälle.
Pinnalle ripottele tuoretta persiljaa ja rucolaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *