AINEKSET
TAIKINA
150g pehmeää voita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarijauhoa
3dl Virtasalmen Viljatuotteen Rouheista Gleteenitonta Jauhoseosta
1 dl juustoraastetta
2rkl grillattua paprika tai kolmen sipulin kermaa (valio)
KERMASEOS
1 kananmuna
1 dl grillattu paprika tai kolmen sipulin kermaa (valio)
½ tl mustapippurijauhetta
1 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
TÄYTE
200g korpelan kinkkukuutioita tai suikaleita
1 punainen paprika silputtuna
200g fetaa
1 dl tuoretta persiljaa silputtuna
1dl juustoraastetta
PINNALLE
2dl juustoraastetta
VALMISTUS
TAIKINA
Nypi pehmeä voi ja jauhot, lisää juustoraaste ja kerma.
Sekoita tasaiseksi ja levitä voideltuihin ja jauhotettuihin muffinsipeltien koloihin taikinaa.
Esipaista tyhjiä kuppeja 200’c 10min.
KERMASEOS
Lisää kermaseosta esipaistettujen kuppien pohjalle 1rkl per kuppi.
Ja lisää täytettä kermaseoksen päälle.
TÄYTE
Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja lisää kuppeihin ihan kukkuralle asti.
Ripottele vielä lopuksi juustoraastetta jokaisen kupin päälle.
Ja jatka paistamista 200’c n.15min.