Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri sallad med hirs, rädisor och gurka

Glutenfri hirs rädisa-gurka-sallad

Glutenfri hirs rädisa-gurka-sallad

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 från 1 röst
Tillagningstid

10

minuter

Glutenfri sallad med hirs, rädisor och gurka är ett perfekt tillbehör till grillat och biffar. Hirsgroddar liknar quinoa, men har en mildare smak - perfekt för sallader!

Ingredienser

Beredning

  • Börja salladen med att koka hirsstjälkarna. Skölj grynvattnet noggrant under rinnande varmt vatten och koka upp. Täck över och koka på medelvärme i ca 10 minuter. Låt stå en stund och svalna.
  • Skiva gurkorna och rädisorna. Hacka salladslök och dill. Blanda alla ingredienser och servera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.