Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton hirssinen retiisi-kurkkusalaatti
Gluteeniton hirssinen retiisi-kurkkusalaatti
Resepti julkaistu
Gluteeniton hirssinen retiisi-kurkkusalaatti
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
10
minuuttiaGluteeniton hirssinen retiisi-kurkkusalaatti on täydellinen lisuke grilliruoalle ja pihveille. Hirssisuurimot muistuttavat kvinoaa, mutta ovat maultaan miedompia – siis täydellisiä salaattien joukkoon!
Ainekset
- Hirssisuurimot
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Hirssisuurimoita
2 dl vettä
ripaus suolaa
- Salaatti
1 kurkku
1 nippu retiisiä
0,5 puntti tilliä
kourallinen pilkottua kevätsipulia
1-2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
200 g fetaa
jäähtynyttä hirssisuurimoa
Valmistus
- Aloita salaatin teko keittämällä hirssisuurimot. Huuhtele suurimot huolellisesti kuuman juoksevan veden alla ja kiehauta vesi. Keitä kannen alla keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan. Anna vetäytyä hetki ja jäähdytä.
- Pilko kurkut ja retiisit viipaleiksi. Hienonna kevätsipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile.