Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri Aura-päronpaj

Glutenfri Aura-päronpaj

Glutenfri Aura-päronpaj

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

10

st
Tillagningstid

40

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Förvärm ugnen till 200°C.
  • Förbered basen. Blanda samman mjöl och mjukt margarin.
  • Tillsätt kallt vatten och blanda tills en smidig deg bildas.
  • Smörj en 22 cm lång långpanna och tryck ut degen på sidorna och i botten av formen.
  • Förgrädda basen i ugnen i 10 minuter.
  • Fyllning
  • Hacka päronen (var noga med att ta bort kärnorna) och lägg dem ovanpå den förkokta basen.
  • Smula över auraosten över päronen.
  • Blanda grädde, ägg och salt.
  • Häll blandningen över de övriga ingredienserna.
  • Grädda pajen i 30-40 minuter, tills pajen har fått färg.
  • Låt pajen jäsa en stund i rumstemperatur innan den skärs upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.