Hemsidan " Glutenfri Psyllium " Glutenfri äppelpaj

Glutenfri äppelpaj

Glutenfri äppelpaj

Recept av Kirsi Euspilys
1.0 från 1 röst
Portioner

12

st
Tillagningstid

40

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Vispa ägg och socker.
  • Tillsätt de blandade torra ingredienserna och det smälta smöret omväxlande.
  • Förgrädda bottnen i 5 minuter.
  • Fyllning
  • Hacka äpplena.
  • Lägg äppelskivorna på en förkokt bricka.
  • Strö socker över äppelskivorna.
  • Blanda ihop de övriga ingredienserna och häll över äpplena.
  • Grädda pajen i 35 minuter (225 grader i ugnen och 175 grader i varmluftsugnen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.