Gluteeniton Omenapiirakka

AINEKSET

POHJA
1 muna
0.5 dl (ruoko)sokeria
100g sulatettua voita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa TEF-täysjauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia

TÄYTE
omenalohkoja
sokeria

2 munaa
150 g creme fraichea
0.5 dl kermaa 15 %
1 tl vaniljasokeria

VALMISTUS

POHJA
Vatkaa muna ja sokeri.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja voi sulan vuorotellen joukkoon.
Esipaista pohjaa 5 minuuttia.

TÄYTE
Pilko omenat.
Laita omenalohkot esipaistetulle pohjalle.
Ripottele sokeria omenalohkojen päälle.
Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada omenien päälle.
Paista piirakkaa 35min ( leivinuunissa 225 astetta ja kiertoilmauunissa 175 astetta)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *