Gluteeniton Samettipiirakka Limellä

AINEKSET

POHJA
150 g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria

TÄYTE
1 dl lime curdia’
250 g (1 prk) jugurttirahkaa
200 g (1 prk) kermaviiliä
1 dl kuohukermaa
1 kananmuna
¾ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
0,5 tl sitruunamehua

VALMISTUS

POHJA
Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.
Sekoita kananmuna vaahdon joukkoon.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

TÄYTE
Levitä hillo pohjan päälle.
Jos hillo on kovin paksua, lämmitä sitä minuutin verran mikrossa sulatusteholla niin levittäminen on helpompaa.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä piirakan päälle.
Paista uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *