Gluteeniton Kinkku-Kasvispiirakka

pellillinen

AINEKSET

POHJA
150 g margariinia
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
1 dl kylmää vettä

TÄYT
350 g kinkkusuikaleita
1 ps pakastevihanneksia
1 prk ranskankermaa
2 dl ruokakermaa
3 kananmunaa
0,5 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
4 dl juustoraastetta

VALMISTUS

POHJA
Sekoita pehmeä rasva, juustoraaste ja kuivat ainekset sekaisin.
Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin.
Levitä taikina sitten leivinpaperin päälle pellille.
Pistele pohjaan haarukalla reikiä ja esipaista 225 asteessa 10 minuuttia.

TÄYTE
Sekoita ranskankerma, kerma, munat ja mausteet keskenään.
Levitä pohjan päälle kasvikset ja kinkkusuikaleet.
Ripottele pinnalle juustoraaste ja kaada kermaseos päälle.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *