Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkku-Kasvispiirakka
Gluteeniton Kinkku-Kasvispiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Kinkku-Kasvispiirakka
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
30
minuuttiaOhjeesta tulee pelillinen.
Ainekset
- Pohja
150 g margariinia
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
1 dl kylmää vettä
- Täyte
350 g kinkkusuikaleita
1 pss pakastevihanneksia
1 prk ranskankermaa
2 dl ruokakermaa
3 kananmunaa
0,5 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
4 dl juustoraastetta
Valmistus
- Pohja
- Sekoita pehmeä rasva, juustoraaste ja kuivat ainekset sekaisin.
- Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin.
- Levitä taikina sitten leivinpaperin päälle pellille.
- Pistele pohjaan haarukalla reikiä ja esipaista 225 asteessa 10 minuuttia.
- Täyte
- Sekoita ranskankerma, kerma, munat ja mausteet keskenään.
- Levitä pohjan päälle kasvikset ja kinkkusuikaleet.
- Ripottele pinnalle juustoraaste ja kaada kermaseos päälle.
- Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.