Hemsidan " Glutenfri Fint Bovetemjöl " Glutenfri lätt tårtbotten

Glutenfri lätt tårtbotten

Glutenfri lätt tårtbotten

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

35

minuter

En enkel glutenfri lätt tårtbotten gjord på Virtasalmi Cereal Products glutenfria mjöl. Prova den och älska den!

Beredning

  • Vispa ägg och socker skummigt, tillsätt mjölet och häll i den smorda ugnsformen.
  • Grädda kakan i 175°C varm ugn i ca 35 minuter.
  • En mogen glutenfri lätt tårtbotten lossnar från formens kanter.
  • Låt kakan svalna väl innan du skär den i lager. Om du fuktar lagren med juice eller vatten innan du sprider ut fyllningen blir kakan sötare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.