Etusivu » Gluteeniton Hieno Tattarijauho » Gluteeniton Vaalea Kakkupohja
Gluteeniton Vaalea Kakkupohja
Resepti julkaistu
Gluteeniton Vaalea Kakkupohja
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
35
minuuttiaHelppo gluteeniton vaalea kakkupohja Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomista jauhoista. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
6 kananmunaa
2,5 dl sokeria
0,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
0,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
0,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarijauhoa tai perunajauhoa
1,5 tl leivinjauhetta
Valmistus
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää jauhot ja kaada voideltuun vuokaan.
- Paista kakkua 175 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
- Kypsä gluteeniton vaalea kakkupohja irtoaa vuoan reunoilta.
- Anna kakun jäähtyä hyvin ennen sen leikkaamista kerroksiin. Kerrosten kostuttaminen mehulla tai vedellä ennen täytteen levittämistä mehevöittää kakkua.