Gluteenittomat Tattarileselastut

n. 24kpl
Virtasalmen Viljatuotteen Tattarilese on erittäin kuitu- ja proteinipitoinen.

AINEKSET

75 g (maidotonta) margariinia
1½ dl fariinisokeria
2 dl Virtasalmen Viljartuotteen Gluteenitonta Tattarilesettä
1 tl kardemummaa
½ tl leivinjauhetta
1 kananmuna

VALMISTUS

Sulata margariini.
Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää niihin rasva ja kananmuna.
Nostele seoksesta nokareita harvakseltaan leivinpaperille.
Paista 200-asteisessa uunissa 5–8 minuuttia.
Nosta kuumat keksit lastan avulla kaarevan alustan päälle (esim. patonkipelti tai leivinpaperilla suojattu pesäpallo- tai salibandymaila) ja anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *