Etusivu » Gluteeniton Tattarilese » Gluteenittomat Tattarileselastut
Gluteenittomat Tattarileselastut
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Tattarileselastut
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
24
kplKypsennysaika
5
minuuttiaGluteenittomat tattarileselastut valmistuvat helposti Viljatuotteen gluteenittomasta Tattarileseestä. Taikinasta tulee n. 24 kpl lastuja. Virtasalmen Viljatuotteen Tattarilese on erittäin kuitu- ja proteiinipitoinen ja sopii näin hyvin ravitseviin välipaloihin.
Ainekset
75 g (maidotonta) margariinia
1,5 dl fariinisokeria
2 dl Virtasalmen Viljartuotteen Gluteenitonta Tattarilesettä
1 tl kardemummaa
0,5 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
Valmistus
- Sulata margariini.
- Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää niihin rasva ja kananmuna.
- Nostele seoksesta nokareita harvakseltaan leivinpaperille.
- Paista 200-asteisessa uunissa 5–8 minuuttia.
- Nosta kuumat keksit lastan avulla kaarevan alustan päälle (esim. patonkipelti tai leivinpaperilla suojattu pesäpallo- tai salibandymaila) ja anna jäähtyä ennen tarjoilua.
- Gluteenittomat tattarileselastut maistuvat hyviltä sellaisenaan tai dipattuna valitsemaasi dippiin.