Hemsidan " Glutenfri bön- och bönmjölsmix " Glutenfria potatis- och ostbrödrullar

Glutenfria potatis- och ostbrödrullar

Glutenfria potatis- och ostbrödrullar

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

15

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Lös upp jästen i den ljumma kärnmjölken.
  • Tillsätt potatismoset, riven ost och salt.
  • Börja med mjölet och avsluta med fettet.
  • Låt vila övertäckt i 15 minuter.
  • Använd mjöl som bakhjälpmedel.
  • Dela degen i två delar och grädda till tjocka tangoformar.
  • Skär stängerna i 4-5 cm stora bitar.
  • Lägg bitarna på ett bakplåtspapper och täck över med en trasa.
  • Låt jäsa i ca 45 minuter.
  • Smörj frallor med ägg och strö över riven ost.
  • Grädda i 225 grader i en medelvarm ugn i ca 15 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.