Hemsidan " Glutenfri bön- och bönmjölsmix " Glutenfria Pellava kex

Glutenfria Pellava-biskvier

Glutenfria Pellava-biskvier

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

25

st
Tillagningstid

7

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Smält smöret. Blanda ner bakpulvret i de mosade bönorna.
  • havreflingorTillsätt socker, linfrö, mjöl och ägg till smöret.
  • Blanda till en jämn smet.
  • Skopa ut degen på ett bakplåtspapper med en sked eller låt den stå i kylen i ca 30 minuter för att stelna.
  • Forma degen på mjölat underlag till stänger, skär i bitar och rulla till bollar.
  • Lägg ut degbitarna på ett bakplåtspapper, sparsamt eftersom degen kommer att breda ut sig flera gånger i ugnen.
  • Baka i 190 grader i 7-8 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.