Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteenittomat Pellavakeksit
Gluteenittomat Pellavakeksit
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Pellavakeksit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
25
kplKypsennysaika
7
minuuttiaAinekset
125 g voita
100 g sokeria
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Pellavansiemeniä
0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
Valmistus
- Sulata voi. Sekoita leivinjauhe Härkäpapujauhoseokseen.
- Lisää sokeri, kaurahiutaleet, pellavansiemenet, jauhot ja kananmuna voihin.
- Sekoita tasaiseksi.
- Nostele lusikalla nokareita pellille tai anna taikinan kovettua jääkaapissa noin 30 minuuttia.
- Leivo jauhotetulla alustalla taikinasta tankoja, leikkaa paloiksi ja pyörittele palloiksi.
- Nosta taikinapalat leivinpaperin päälle pellille harvakseltaan, sillä uunissa taikina leviää moninkertaisesti.
- Paista 190 asteessa 7-8 minuuttia.